Els nostres serveis

Aquaris Linyola

L’aquariofília es la nostra raó de ser, pero els nostres serveis van molt mes enllà

Assessorament Especialitzat

Entenem que cada família és única, i això significa que les seves necessitats i preferències en matèria de mascotes també ho són. Amb la nostra habilitat per escoltar i comprendre les teves expectatives, estem compromesos a ajudar-te a trobar la mascota més adequada per al teu estil de vida i personalitat. Ja sigui un peix tropical exòtic, una tortuga carismàtica o un aquari amb una varietat de criatures fascinants, treballem amb tu per assegurar-nos que la teva nova mascota sigui una incorporació perfecta a la teva llar i a la teva vida.

Asesor a la escucha

Aquariofília, la nostra raó de ser

El nostre servei d’aquariofília ofereix una experiència completa i dedicada a la creació d’aquaris de somni. Des de l’assessorament expert en la selecció de peixos i plantes fins a la instal·lació professional i el seguiment continu del teu ecosistema aquàtic, estem compromesos amb la teva passió per l’acuarofília. 25 anys d’experiència, per posar al teu abast tots els coneixements i recursos necessaris per garantir la salut i la bellesa del teu aquari.

decoracion aquarios

Construcció i Manteniment d’Aquaris

La nostra passió per l’acuarofília no té límits, i això es reflecteix en la nostra habilitat per construir aquaris excepcionals amb tots els seus possibles accessoris. Ja sigui que busquis un aquari de dimensions impressionants amb il·luminació personalitzada, sistemes de filtració d’última generació i decoracions espectaculars, o simplement necessitis un petit aquari amb totes les comoditats necessàries per a les teves espècies preferides, estem preparats per dissenyar i crear el teu aquari ideal. A més, oferim serveis de manteniment d’acuaris professionals per assegurar-nos que el teu ecosistema aquàtic sempre sigui una obra d’art viva i saludable. Disposem d’una àmplia gamma d’accessoris, com ara calefacció, bombes d’aire, termóstats i tot tipus d’ornaments aquàtics perquè puguis personalitzar l’entorn del teu aquari com vulguis. No importa quina sigui la teva visió, estem aquí per fer-la realitat.

Proveïdors de qualsevol tipus de mascota

 

A Aquaris Linyola, oferim una àmplia varietat de mascotes de tots els tipus imaginables. Treballem exclusivament amb els millors criadors del país, assegurant així la qualitat i la salut de cadascuna de les nostres mascotes. Des de gossos i gats fins a aus exòtiques, rèptilsamfibis i petits mamífers. I per descomptat peixos o qualsevol tipus d’animal aquatic per al teu aquari

Estem compromesos a oferir-te una selecció de mascotes excepcionals que esdevindran part de la teva família. La nostra dedicació a cuidar i seleccionar els criadors més respectats garanteix que cada mascota que oferim compleix amb els més alts estàndards de benestar i qualitat.

Alimentació per a totes les Mascotes

En el cor del nostre compromís amb el benestar de les teves mascotes es troba la seva alimentació. Entenem que cada amic de quatre potes, ploma o escates mereix el millor, i és per això que oferim una àmplia selecció d’aliments de primera qualitat adaptats a les necessitats específiques de cada espècie. A més, estem orgullosos de presentar la nostra exclusiva gamma d’aliments ecològics, una opció saludable i sostenible per a les teves mascotes. Ja sigui que tinguis gossos, gats, o altres amics peluts, plomosos o aquàtics, tenim l’aliment perfecte per mantenir-los feliços i sans. Apostem per una alimentació que reflecteixi els valors del teu estil de vida i els teus principis ètics, i estem compromesos a proporcionar-te tots els recursos necessaris per aconseguir-ho.

Vine a veure’ns, gaudeix de l’experiència.

A Aquaris Linyola, estimem les teves mascotes tant com tu. Els nostres serveis d’assessorament, construcció d’aquaris i subministraments d’aliments de primera qualitat estan dissenyats per garantir que els teus amics peluts o aquàtics rebin el millor cuidat possible. Vine a visitar-nos avui mateix i descobreix com podem fer que la vida de les teves mascotes sigui encara millor. Esperem veure’t aviat a la nostra botiga!

2 + 5 =

Inicia un xat
1
Podem ajudar?
Hola! Benvingut
Ves al contingut