Política de privadesa

 

Última actualització el 21 de setembre de 2023

Data d’entrada en vigor 21 de setembre de 2023

Aquesta Política de Privadesa descriu les polítiques d’Aquaris Linyola, Av. Princep de Viana, núm. 100, Lleida 25008, Espanya, correu electrònic: aquarislinyola@gmail.com, telèfon: 653806693 sobre la recopilació, l’ús i la divulgació de la vostra informació que recopilem quan feu servir el nostre lloc web (https://aquarislinyola.com) (el “Servei”). En accedir o fer servir el Servei, esteu donant el vostre consentiment per a la recopilació, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de Privadesa. Si no hi doneu el vostre consentiment, us preguem que no accediu ni feu servir el Servei.

Podem modificar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de Privadesa revisada al Servei. La Política revisada serà efectiva 180 dies des de la data en què es publica al Servei i la vostra continuada utilització del Servei després d’aquest període constituirà la vostra acceptació de la Política de Privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament.

Informació que recopilem: Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vosaltres:

  • Nom

  • Correu electrònic

  • Telèfon mòbil

Com fem servir la vostra informació: Farem servir la informació que recopilem sobre vosaltres per als següents propòsits:

  • Recopilació de feedback del client

  • Suport

  • Informació d’administració

  • Gestió de comandes del client

  • Comentaris d’usuari a usuari Si volem fer servir la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem consentiment i farem servir la vostra informació només després de rebre el vostre consentiment i només amb la finalitat o finalitats per a les quals heu atorgat el consentiment, llevat que estiguem obligats a fer-ho per la llei.

Conservació de la vostra informació: Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 90 dies fins a 2 anys després que els comptes d’usuari quedin inactius o mentre la necessitem per complir les finalitats per a les quals es va recopilar com es detalla en aquesta Política de Privadesa. Podem necessitar conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el registre / informes d’acord amb la llei aplicable o per altres raons legítimes com la protecció de drets legals, prevenció de frau, etc. La informació anònima residual i la informació agregada, que no us identifica (directament o indirectament), poden ser emmagatzemades indefinidament.

Els vostres drets: Depenent de la llei que s’apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, limitar o oposar-vos al tractament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portabilitat) les vostres dades personals amb una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hàgiu atorgat per tractar les vostres dades, dret a presentar una queixa davant una autoritat competent i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure’ns a aquarislinyola@gmail.com. Resoldrem la vostra sol·licitud d’acord amb la llei aplicable.

Cal tenir en compte que si no ens permeteu recopilar o processar la informació personal necessària o retireu el consentiment per processar-la per a les finalitats requerides, potser no podreu accedir o fer servir els serveis per als quals es va buscar la vostra informació.

Cookies, etc.: Per obtenir més informació sobre com fem servir aquestes tecnologies de seguiment i les vostres opcions respecte a aquestes, consulteu la nostra Política de Cookies.

Seguretat: La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i farem servir mesures de seguretat raonables per prevenir la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, per tant, no podem assegurar ni garantir la seguretat de cap informació que ens transmitiu i ho feu sota la vostra pròpia responsabilitat.

Reclamacions / Oficial de Protecció de Dades: Si teniu qualsevol consulta o preocupació sobre el tractament de la vostra informació que està disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Reclamacions a Aquaris Linyola, Av. Princep de Viana, núm. 100, correu electrònic: aquarislinyola@gmail.com. Abordarem les vostres preocupacions d’acord amb la llei aplicable.

Contacteu amb
Aquaris Linyola!

Gràcies per confiar en Aquaris Linyola durant aquests 25 anys. Esperem continuar sent el vostre destí preferit per a tot el que tingui a veure amb les mascotes i l’aquariofília a la nostra estimada Lleida.

10 + 8 =

Inicia un xat
1
Podem ajudar?
Hola! Benvingut
Skip to content